Treniruoklis Elite Trainer Qubo Fluid

Prekės kodas: EL0121006

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Qubo Fluid yra ypač tylus, hidrodinaminis dviračių treniruoklis su 100% stipresniu skysčių pasipriešinimo įrenginiu, palyginti su standartiniu skysčių pasipriešinimo treniruokliu. Tai bus pasiekta naudojant ypač didelį smagratį, visiškai panardintą į alyvą, o tai užtikrina aukštą atsparumo lygį. Pasipriešinimas automatiškai didėja didėjant greičiui. Tiesiog perjunkite pavaras, kad padidintumėte arba sumažintumėte pasipriešinimą - tai suteiks realaus mynimo pojūti taip lyg mintumėte gatvėje.

€24500 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Elite

Crono rėmas natūraliai prisitaiko prie visų ratų dydžių nuo 20 colių iki 29 colių  tiesiog veikiant gravitacijai pagal dviratininko svorį bei judėjimą. Aukštos kokybės rėmas pagamintas iš plieno ir sintetinių medžiagų derinio, užtikrinančio maksimalų stabilumą. Padidintas Elastogel volo skersmuo (45 mm) sumažina padangų susidėvėjimą 20%, o triukšmą sumažina 50%. Pristatytas „Fast Fixing“ fiksavimo mechanizmas leidžia lengvai sumontuoti galinį ratą. Po treniruotės šis dviračių treniruoklis gali būti sulankstytas iki itin kompaktiško dydžio. Visi Elite treniruokliai yra iš anksto surinkti ir lengvai naudojami. Norint pradėti treniruotę, reikia tik kelių minučių. Tinka visų dydžių ratams nuo 20 iki 29 colių.

Be to, šis dviračių treniruoklis yra suderinamas su programa „My E-Training“. Programa prieinama iOS ir Android išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Suderinamas su ANT ir Bluetooth Smart jutikliais. Priklausomai nuo jūsų įrenginio, „My E-Training“ programą galite atsisiųsti iš „Apple Itunes Store“ arba „Google Play“ parduotuvės. Treniruoklio maksimali galia 540w.

 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
„Novo Force" yra kompaktiškas ir paprastai naudojamas dviračių treniruoklis. Auk&s..
€16500
9257
„Qubo Power Smart B+“ yra komplektuojamas su magnetinio pasipriešinimo bloku. &Sc..
€27000
9259
Stilingas ir elegantiškas namų treniruoklis – idealus sprendimas jūsų dviračių treniruo..
€38500
9264
Su „SpeedBox“ nebeapribosite 25 km/h greičio. Galite laisvai mėgautis maksimalia savo el..
€30800
12088
Su „SpeedBox“ nebeapribosite 25 km/h greičio. Galite laisvai mėgautis maksimalia savo el..
€22900
12089
Rašyk
Skambink